August 16, 2011

'UCAPAN AIDILFITRI: DARI SAYA UNTUK EQBALZACK'







Saya ingin menyusun 20 jari( kaki sekali) dari hujung akar rambut hingga hujung kuku kaki ,memohon maaf kepada abg Eqbal sekiranya saya pernah mengguris hati abg Eqbal melalui blog,email atau mana-mana jer saluran informasi(ha3)......

Semoga segala ibadah abg Eqbal dalam bulan ramadhan tahun ini lebih bermakna berbanding tahun lalu......

Pesanan untuk abg Eqbal menjelang raya:
1. Jangan main mercun.....(ha3)
2.Jangan makan banyak sangat, nanti makin "sihat" (ha3)
3.Jangan lupa update entry pasal cerita raya abg Eqbal.....


Lastly,

SelAmAt HaRi RaYa AidilFitri!!!!!



Terima kasih kerana sudi baca, assalam

32 comments:

  1. salam bro,
    terima aksih join GA abg eq. menarik2...petang sket abg eq linkkan kat blog ok..
    selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  2. Abg eqbalzack> Ok...waiting for the result....

    ReplyDelete
  3. syaidatie nurdilla > thanks.....ni buat last minute...ha3

    ReplyDelete
  4. Nurr Kasih> thanks.....huhuhu...dah lama x melukis ni.....

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH ...
    menang 1st prize tu...^^,

    ReplyDelete
  6. Salam,
    TAHNIAH!!!!
    Anda pemenang GIVEAWAY AIDILFITRI blog eqbalzack.com

    Sila emailkan maklumat seperti yang di arahkan (rujuk blog eqbalzack.com) beserta no akaun maybank/cimb/dll...

    Terima kasih..

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  7. tahniah... cantik kartun tu... akak suka! buat satu untuk akak boleh dik?

    ReplyDelete
  8. tahniah...memang terbaek la bro..hehehe

    ReplyDelete
  9. wow...mest da kenal lama dgn abg eq kan????heeeeeeeeeeee.....siap dpt award ag...siyes....mmg layak sgt menang~(jelez)ngeeeeeeee.....tempat pertama u~

    ReplyDelete
  10. wow...mest da kenal lama dgn abg eq kan????heeeeeeeeeeee.....siap dpt award ag...siyes....mmg layak sgt menang~(jelez)ngeeeeeeee.....tempat pertama u~

    ReplyDelete
  11. wahhhh , tahniah tahniah mng first prize .

    ReplyDelete
  12. cik pulau> Huhu..thanks...first time menang hadiah utama~~~

    ReplyDelete
  13. Abg eqbalzack > thanks sebab pilih saya sbg pemenang pertama...x sangka...hu3

    ReplyDelete
  14. mas saari > thanks...x la kreatif sgt...hu3

    ReplyDelete
  15. Rozita > Thanks....lama x lukis....errr....nak suruh lukis apa????

    ReplyDelete
  16. FareezVanFillers> thanks...biasa jer la...

    ReplyDelete
  17. Jaa> Thanks...yg lain2 pun best ucapan mereka....

    ReplyDelete
  18. einz miszmessy> haaa...??? x lah kenal sangat dgn abg Eq, kenal2 dlm dunia maya jer...hu3

    ReplyDelete
  19. wickedwarhol> Thanks.....x terfikir leh menang~~~

    ReplyDelete
  20. アヌムちゃん> Thanks...menang dah pun...he3

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen~~~