April 30, 2012

Fanpage, fotografi aku~~~

Assalam.....
..yaaaaa...seperti apa yang tajuk tu tertulis....
Aku pun dah buat fanpages aku yang sendiri dan fokuskan kepada fotografi....
Terus terang aku rasa segan yang amat buat fanpages ni...rasa macam syiiookkkkk sendiri jaaa...
Apatah lagi bila tahap fotografi aku masih mentah...

Sunset at my village
kampung ku....

Tapi dah banyak kali aku terbaca artikel bagaimana untuk tingkatkan skill fotografi...
Antaranya buat fanpages sendiri laaa.....
...dan dah buat....
Walaupun aku masih tak tau sama ada car ni berkesa atau tak, tapi try and error la jawabnya....
Untuk mengelakkan rasa segan yang melampau....
Aku cuma add rakan-rakan lama aku dulu, hehehe...sebab banyak foto dengan diorang....
 Kepada bloggers yang minat fotografi boleh la like fanpages saya (kalau sudi laaaa.....malu~~~~)
klik kat sini... kuronofu fotografi ....

Jangan lupa vote untuk bro Eqbal~~~

Terima kasih kerana sudi baca, assalam

4 comments:

Terima kasih kerana sudi komen~~~