July 10, 2012

Fotografi flora di tepi River Cruise

Sejak kebelakangan ni semangat snap foto tu semakin menjadi-jadi...
Mungkin sebab dah terperam berbulan lamanya....uhuk!uhuk!
Mana datang sesawang nie??? ( lama tak update blog)


Sebenarnya banyak sangat foto yang aku sempat snap semasa ada gap exam...
Tapi yang aku nak share dalam entry ni cuma foto flora yang sempat aku snap kat tepi river cruise Melaka...


Aku ni jarang sangat nak snap foto flora...
Tapi lihat hasil beberapa fotografer dalam fb, terasa nak snap gak, huhuhu...
..dan ni la hasilnya...
(...tak banyak bunga lawa-lawa sini...)

Flora 1

Flora 2

Flora 3

Flora 4

Flora 5

Flora 6

Flora 7

Flora 8

Flora 9

Flora 10

Hasilnya, saya cuma berpuas hati 50% jer ...huhuhuh
Masih banyak kelemahan nie...

Terima kasih kerana sudi baca, assalam

8 comments:

  1. tapi bagi saya, cantik nya.
    cantik sangat.

    ReplyDelete
  2. Cik Nesha> Huhuhu...TQ... tengah cari tempat yg ada bunga2 cantik...

    ReplyDelete
  3. takpe boleh blaja lg. :) ilmu xpernah habis bro. aku suka tone ko. :)

    ReplyDelete
  4. Deanzofq > yupp...mmg tgh kutip ilmu fotografi nie...hahaha

    ReplyDelete
  5. OnLy NuRsYiHaNa Crew> Ciptaan Ilahi...

    ReplyDelete
  6. Khairul Rahman> Tq bro....huhu

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen~~~