February 18, 2011

PRESS CONFERENCE STPM di SMK Datuk Haji Ahmad Badawi?????

BIAR BOTOX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????
Ehh..lupa.....Assalam....
Tadi saya ada online mukabuku.....
ternampak post ni dekat wall saya....


First time(maybe), ada press conference dekat SMK Datuk Haji Ahmad Badawi....
Bekas sekolah saya......
Tapi ni untuk STPM punyer.....hummm...ada best student ker tahun nie????

Rasa-rasa macam dah tau dah saper best student tu....
kalau betul.......kalau betul...betul la jangkaan saya...hahahaha....

Oh, ya...yang post tu bekas cikgu Geografi saya....
dia ada blog jugak wehyy~~~~

Dia selalu post entry yang berinfo....
Tak macam blog saya ni...
Komik,hiburan,komik,hiburan,komik,hiburan X237423749837 ..........

Jadi saper yang nak visit blog cikgu saya...klik SINI ok....????

Terima kasih kerana sudi baca, assalam

4 comments:

  1. SMK Datuk Hj Ahmad Badawi? Kepala batas? ohh,dekat dengan irshad ^ ^

    ReplyDelete
  2. hye..
    singgah cni..

    jom join GA blog sy..

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/jarijemariemas-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. syazwanizul > YUP!!!! Irsyad dgn Badawi jiran jer...hahahah

    ReplyDelete
  4. Nour Akmal > GA?? Insya'Allah join kalau sempat...hohohoho

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen~~~