May 14, 2012

Eqbalzack DiGi WWWOWWOOWOOW(Blog it and Win)....vote for him !!!!

Saya buat entry ni lebih awal kerana tak pasti sama ada dapat online masa cuti mid sem ni.....
Jadi kena la buat entry mempromosi blog Abg EQ lebih awal....
Vote blog dia kat sini...
Vote beliau dalam kategori "Nuffnang Blogger of the Year" ....

klik foto ni untuk melawat blog beliau~~
Step 1 : Dah lama jadi followers abg EQ....done!
Step 2: Dah lama jadi followers abg Edy sbb duka foto2 dia...done!
Step 3: Dah letak ari tu.....done!
Step 4: Dah siap...done!
Step 5: Err...yang ni nanti laaa...hahaha...sebab nak kena pindah umah...not done!!!

So all bloggers out there, let's vote for him...
He deserve to win after put so much effort promoting his blog....
For non-blogger, korang pun boleh jer vote....

*This is sticky post...scroll down for new entry....







Terima kasih kerana sudi baca, assalam

4 comments:

  1. yeah lets vote together.. sok last

    ReplyDelete
  2. abg eqbal memang best kan!! hope die menang ..arepnakbebel.com pon dah undi..ahaks~

    ReplyDelete
  3. abg Eq rank no.1 dah pun...hehehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen~~~