December 22, 2012

Tamat kelas untuk sem 3 !!!!


Nampaknya dah tamat sem 3...sekarang study week dan lepas tu final exam!!!
Macam biasa la, bila kelas terakhir sebelum cuti untuk sesi belajar sendiri, semua orang macam tak berapa tumpu perhatian dalam kelas, sebab semua asyik terpikir untuk balik kampung jer....
...tapi aku tak balik kampung, dah jadi tradisi kot aku stay back kat Melaka ni ...



Ni foto selepas kelas ekonomi ... boleh kata nie jer foto kami dengan lecturer...
..lecturer lain agak sibuk, jadi kami tak berani kacau untuk mintak join sesi fotografi....


Ni ada penguin dari Melaka mintak tolong snap kejap....

Sem kali nie boleh dikatakan sangant menyakitkan kepala hotak dengan report dan assignment yang banyak... tapi terasa lega bila dah settle...

Haaaa...masa nak habes sem nie ler tetiber ada orang niaga muffin dan biskut lain...
(ni belum masak)

Aku dah beli ari tu sejibik....RM1.00 sebijik muffin nie... memang sedap makan masa baru lepas masak... lembut macam kapas....

Ni nama company biskut...aku tak pasti ada cawangan atau sekadar jual-jual gitu jer...
OK, memang sedap...tapi harganya macam terlebih sikit laaa...huhuh

Tak cukup dengan muffin...beli lak coolblog...semua penuh dengan muka Heliza Helmi...pppffftttt

Mat salleh tipu kata khiamat 21.12.12... padahal hujan rahmat jer petang tuuu....memang best la lepas habes kelas, tetiber hujan pulak...hurrrrhhhh~~~nyaman....

..dan aktiviti last sekali, jalan-jalan kat Pirate Park, Melaka....boleh tahan ramai orang lawat kat sini, cuma aku tak nampak pelancong asing...jadi sekarang, mula la mood "malas" sebentar...hibernasi pun boleh.....harap sem ni tak kena repeat subjek, terutamanya ekonomi!!!! tidakkkkkk~~~~

Terima kasih kerana sudi baca, assalam

14 comments:

  1. cantek gambr snap..huhu...selamat final exam...:P

    ReplyDelete
  2. gudluck for ur final exam :) jum singgah blog kite :))

    ReplyDelete
  3. Sandra Azwan > TQ abg Sandra... :)

    ReplyDelete
  4. wah tamat kelas..?
    study rajin2 ye..
    btw, good luck utk final exam sem 3..

    gamabr kat pirate park melaka tue buta sy teringat kenangan mase study kat melaka 4 tahun lepas...rindu sehhh..

    ReplyDelete
  5. Sya_Merpati Putih 88> TQ...akan sy cuba study elok2, hehe...ouh, study kat sini jugak ekkk???

    ReplyDelete
  6. dah tamat dah semester ke 3 ya...Alhamdulilah....

    ReplyDelete
  7. Che Rosliza Che Mat> belum lagi, tapi hampir2, hahaha

    ReplyDelete
  8. AMBOI..cptnye flashback..neway cantik gmbr2..

    ReplyDelete
  9. luqman zakaria> hahaha..sebab nanti exam...sebab flashback cepat2...kekeke

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen~~~