November 16, 2011

Jalan-jalan kat Melaka part 2

Haaaaa...ni entry yang banyak foto dekat Melaka part 2....
Yang pertama kat sini....


River Cruise, Malacca

Ok...hari tu aku tak upload foto river cruise kan???
Kepada yang tak pernah naik atau tengok camna river cruise Melaka, tengok la puas-puas...haha
Tapi jangan tanya saya apasal semuanya Mamee Monster.....
Aku pun tak sure sama ada Mamee Monster tu taja river cruise kat sini.....lalalala~~~


Like a paradise

Ni still laluan dekat Dataran Jalan Hang Tuah tu....
Jangan ingat ni dekat Paris...
Nampak ada gaya Paris kan??hahaha


DSC_1197

Ok...ni bangunan dekat patung St.John....
Kota St.John kalau tak silap......
Time ni pandangan mata aku dah gelap sangat sebab terdedah kat cahaya sampai tak sure gambar yang aku snap ni elok atau tak....
Balik jer kolej, camni la hasilnya lepas masuk dalam netbook dan diedit....huhuhu


hummm...

Ni pula Air Pancut Ratu Victoria....
Kalau nak mandi dalam ni dipersilakan, tapi sila tanggung apa jua kesulitan yang bakal dihadapi atas tindakan anda tersebut, hahahhaha....


A Famosa

Haaaa...ni foto A Famosa dari sisi tepi...
Bangunan bersejarah yang cantik kan????


DSC_1204

Ni la Menara Tamin Sari....
dalam entry lepas tak nampak kan???
Dalam lingkaran tu ada la manusia-manusia yang bayar duit untuk lihat pemandangan indah negeri Melaka ni.....
Tak sure berapa harga nak naik menara ni...try la survey nanti OK?? hahaha~~~

Terima kasih kerana sudi baca, assalam

3 comments:

  1. sangat cantik semuanya. dr pics kat pahang, muar, melaka semuanya cantik.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi komen~~~